Login
Brugernavn
Kode

AB Mølleparken-I ligger ved Vestermøllevej i Trige. Ca. 12 km nord for Århus. Tæt ved Hinnerup og Hadsten. Trige har ca. 2500 indbyggere. Boligsammensætningen i området består af både Andels- ejer- og lejer boliger. Miljøet er en unik blanding af gammel landsby idyl og moderne forstadskvarter. Selvom de fleste af boligerne i området forholdsvis nyopførte er den gamle landsby kultur, hvor man får sig en snak når man mødes, stadig intakt. Triges placering bliver mere og mere central i takt med Århus udvikling mod nord. Senest i forbindelse med etableringen af Søften motorvejen i nærheden af Lisbjerg ca. 3 km. fra Trige. Århus Byråd vedtog i november 2005 en overordnet dispositionsplan for et nyt byområde i Lisbjerg. Lisbjerg skal inden for de kommende år udvikles til en mangfoldig og bæredygtig by med plads til 10-20.000 indbyggere, erhverv, institutioner m.v.

Der er gode muligheder for at benytte den kollektive trafik. Linie 1A kører lige forbi Mølleparken I hvert 20. minut ( se køreplanen her ). Det tager ca. 30 min. at køre fra Trige til Århus midtby med linie 1A. Desuden kører både linie 117 ( se køreplanen her ) og 118 ( se køreplanen her ) til Trige fra både Århus, Randers og Hadsten.

Der er mulighed for at handle ind i den lokale Dagligbrugs. Som ligger ca. 500 m. fra Mølleparken I. Den har åbent til kl. 21.00 hver aftenen. Dette gælder også lørdag og søndag. I brugsen er der både posthus og apoteksudsalg. Udover Dagligbrugsen findes der en REMA 1000 ved Randersvej ca. 1 km. fra Mølleparken-I. Udover disse dagligvareforretninger, findes en lang række andre forretninger i Trige. Som f.eks. pizzaria, bodega, grillbar, frisør, møbelbutik, automekaniker, maling og tapet, genbrugsbutik, OK benzin.

Mølleparken I ligger tæt ved grønne områder. Lige overfor ligger haveforeningen "De grønne fingre". Hvor man for et beskedent beløb kan leje et stykke jord. Hvis man ikke har nok i det, der hører til boligen. Der er kun ca. 20 min. gang til Trige skov. Kun ca. 5 min. gang fra Mølleparken I ligger Bærmose skoven. I Bærmoseskoven findes en af amtets få indhegnede hundeskove.

Kun ca. 700 m fra Mølleparken I ligger Bakkegårdsskolen (Klik på billedet). Vejen derhen kan foregå af små ikke særligt trafikerede veje. Lige ved siden af skolen ligger børnehave "Blæksprutten". Til de allermindste er der mulighed for dagpleje. (Se her ).

Der findes både en gammel og en ny sportsplads og hal, hvor boldklubben St70 holder til. Der er både badminton, gymnastik, fodbold osv. Trige Ungdomsklub er et tilbud til de unge i området. Trige har forsat sit eget bibliotek (Se her) . Kort over Trige (Klik på kortet).